sen benim senbeenim şirin yüzlüm senbenim senbeenim senbenim bebek gözlüm sen benim çiçek gözlüüm senbenim bebek yüzlüm sen benim şirin sözlüm herşeyim sensin yarim sen iste ölürüm bebişiiimm

bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum ..bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum ..

ççiçekler açsın seninle güzelim sen gülki gülsün bu gözlerim yanımdayken bile seni özlerim ..çılgınım ben sana hasretim sözlerim yetmez güzelden ötesin çözemedim hala söyle sen nesin ?..melek mi inmi cinmi perimisin ??..tanıdığım en güzel insan sensin ALLAH ıma bin şükür benimsin yar benim ..

bide karım olsan daha ne isterim ??geceleri uyurken sabah uyanırken gözlerine baksam daha ne isterim..seniseniseniseni senicokseviyorum seniseni deligibi deligbi seviyorum.. dinle beni bebeğim kalpten diyorum seni çok seviyorum.

bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum ..bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum ..

gerisayım başladı artk bende nekadar sürecek acabakac sene çiçeğim solmadan güneşimiz batmadan geleceğim almaya ben arkama bakmadan seninle gozgoze bakarak yasamadan
seninle elele mutluluğa koşamadan vede senden 1çocugum olmadan (tobetobe) gözüm açık ölürüm rahat olamam inan.. mesafeler bitecek yakında bebeğim nefesine nefesimi katacağım çiçeğim iyi kötü günde seninleyim tülinim mezarda bile ben yine seni isterimm..

seniseniseniseni senicokseviyorum seniseni deligibi deligbi seviyorum.. dinle beni bebeğim kalpten diyorum seni çok seviyorum. bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum ..bebeğim güzel kokulum herşeyim hayat yolum sen varken hep mutluyum senleyken huzur doluyum ..


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.