Norton:
Yokluğuna huzurla başlayamam aşkım burada kalbin kadar sert ve taş kayalar kaplı aşk bi yangın ve ben hızımı alamayıp aylarca koşup cehennemin en dibine vardım. Mutluluğu arama gidip başka tende eğer ararsan tıklat kapımı lakin aşka gelme seviyor sanıyor seni, onu üstün giyiniktir eğer gece sana dönüpte yüzüme bakma derse sana yazılmış yüzlerce şarkı dinledik geceye bağlı gözüm hiç gündüzü bilmedi aşkı en temizinden yaşayalım dememi yanlış anladın o günden sonra hiç üstünü giymedin hakkımı ver bana sahip olayım aşka seni kullanarak açıyorsa kalbini ayin olayım yaklaş seviyor madem peki ya niye dün ağladın tek isteğim bu gece gel ve sen olsun bütün günahlarım.


Nakarat:
Neden olmuyor, ne kaldı elimde avucumda ? tutunmuşum paramparça hayata.

Elleran Elvis:
Huzura var dinle bunlar senin yaşantın vermediğim kaldı mı burdan dedim başardın artık sokuyorum her aşka giden feyzefinle bu şarkı senin gecen başka biter veyselinle gözüme uyku girmez sabaha karşı saat 5 öyle birden olmaz biliyorsun inceden bi vaadleş sonun vasat leş sıradakini şimdi arar tez ilişkiniz onunkisi üç nokta seninkiside parantez al al içine al derine sar kıçını aç gözüme bürünüp ödüle piçine saçını aç istediğin öyle aşksa kalbim yataklanır gel o nasıl sevgi öyle bacakların felç elimi tut son defa ilk defam olsan seni unutmaya keşke şu kafamda sınayıp devam olsa (haklısın) cigara misali incedesin son olma bir faişenin hiçbir zaman ilk gecesi son olmaz.
Nakarat:
Neden olmuyor, ne kaldı elimde avucumda ? tutunmuşum paramparça hayata.
Teomope:
Sigaram bitiyor kültablasında yer kalmamış bana öyle bakma sevginden başka hiçbirşey almadım en büyük salaklığın olarak kabul ediyorum başkalarıyla seviştikten sonra gitmeyecem sanmanı bitmeyecek mi sandın aptal beni yok ettiğini şu duman şahit geceyi sabahlarıma zor ettiğimi elimi aşkla tutan elini şimdi onun eline değdir ve benim elim olmadığını hissettiğin an al sok eteğine göz pınarlarım taşıyor yarınlarımdan ölüme doğru bilinçli attığım adımlarım var son bir soru daha tek kelime cevap ver aşık dediğin şerefsiz ne arıyor kasıklarında acım yenimi yoksa aşkı farketmemeni mi düşündüm de bu kadar kolayından affetmemeliydim aslında en büyük acım adımın deniz dahi olduğunu unutmuş bana aşkım ahmet demesiydi.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.