Tek bir maceRa yaşansa bitse geride kalsa günlerimde sende ilksin benim için yaşama son verilse gökyüzüm kararsa duygular körelse belki anlarım kimse bulamaz anca ben içimde yaşarım tek bir canla yaşadım oysa tek bir gündü varsa yoksa tek 1 perde tek 1 sahne tek bi saniye... Ben senindim oysa sen benimdin her zaman paylaşılmaz asla varlığın satırlarımda parlayan içimde haykıran bir sestin önce sen şimdilerde çırpınan bir çaresiz ah ben.. Rüyalarımda gördüm hep yanımda yoktun ki rüyalarımda sarıldım uzaktın ya sen.. Liriklerimde hep yaşa başka çare yok avunurum varlığınla sancım çok... Ağlasam mı sence? Yoksa, sarılıp resmine yalvarıp istesem kalbini kalbime..

Yalvarırım beni bul kendine hapset içinde kaybolayım,
Birtek ben, birtek sen hadi terkedelim bu koca dünyayı. {x2}


Terkedip gidende bendim arkasından ağlayan, ordu mağlup komutanıydım armasında parlayan yaz gününde titriyorsan kış gününde karlayan platonizme mahkum oldun sen günümde az dayan bir resimde can bulur mu sende mutlu olsan bir cevapla bulsam önce bende kuşku yoksa yürek harabelerde şimdi buz tutanda bir kapı nomrukanda duygularda mekan yutar kabir canı sen benim değildin amma belki bende ben değil olsa mutlu bir diyarda aşka başka renk gelir tanrı ruha tasma taksa çünkü çok da dengesiz kayıplarda mülteciyim şimdi sorma nerdesin... Kör kemancılar bu yolda gözlerimde yaş her ortamda ağlamaklı sözlerimde yas, günahkar bir kuldum oysa korkularda gaflet, kalbi kalbe vermek olmaz sorgularda affet...

Yalvarırım beni bul kendine hapset içinde kaybolayım,
Birtek ben, birtek sen hadi terkedelim bu koca dünyayı. {x4}


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.