1.Verse

Bak artık beni sen bi çok sefer duyarsın da hayatıma dair bi çok şey değil umarsızca. Kabul hatalıydık yazlıkta ufaktık ya bunca sene sana mücadelem baya tuhaftır da Sırt çevirme yani bana bi şekilde kolla beni bu yokuşta solla Hadi bak yanımda tonla deli sorma nedir ilham perim benim zorla gelir sorma belli sonu abi verse de elim zorba gibi! Şimdi sorarlar nasıl diye son durumu nasıl derim o bedenin bi tabuta konduğunu her nefeste her pakette tütüp tütüp solduğumu, oysaki cigaram yokluğunda yolluğumdu, inan bıraktığın o saltanatı ben sürmüyorum orda rahat yat sen diye sansürlüyorum, nefret ettim ardında dövdüğüm hergeletten her kâbusta ya baba diye terlemekten.


Pit10


Uzaklardan seslen bana yolu göster gine boş günler içinde özlem
Bak bana bak baba açılsın gözler üşüyorum çok yok üstümü örten (nakarat x2)

2.Verse

Eski dostlarım artık beni sen diye seviyolar bi büyük rakı alıp bak yanıma geliyolar geçmiş mazinin telafisi yok tabirlerde, sohbet edip abilerle sarhoş kalktım sahillerde! Geldim kabre böyle elimde büyük bir şişe dilim dönmez yine vee elim yüzüm bi harabe şimdilerde tek teselli sevdiğin son bahar yaşıyorum yumruklarken neden diye toprağın! Antalya burası hatırla sende hükmektin demek devir değişmiş yol semaya çark ettin nerde nasıl hasım varsa hatırlarım kükrerdin sen okumaya doymadığım en zor mekteptin Bundan böyle silah ve mapushane olmayacak yani bu adam artık takım elbise zorlayacak ado yeminlidir sen yokken onca kuyu kazan kahpelere tüm bunlar kar kalmayacak!


Pit10

Uzaklardan seslen bana yolu göster gine boş günler içinde özlem
Bak bana bak baba açılsın gözler üşüyorum çok yok üstümü örten (nakarat x4)


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.