Rap tufanı geri geldi, Kurtar gemini in hadi
Rap ini ben siktim yani, bebelere sen bakaceksin

Ölüm bu gece derin uykuda hala, rap ini ben s*ktim bebekleri yakala, Kalkık kıçına testisimle falaka, yola düşen g*tünü domalıp topla.
Usuldan usuldan kıça yapışır kene, efkarlı fasıldan bıkmadın mı yine? Zırvalama rap şişe de durmaz, içersin diss imi kafan yerden kalkmaz
Nefesimi götünden alacaksın buğra, eski ben yok lan yeni bana merhaba, ekmeğimi yiyen kudurur cephede kur plan, yok beyan sus kaşınma konuşma LaN!..
Sıfatın boka akmış, rap ine paso çakmış, seni bir telaş almış, sesi kıçına kaçmış..

Gerçekle sahten aynı zaten aslen, kancığın tekisin, seni bu rap ler s*ksin

Rap tufanı geri geldi, Kurtar gemini in hadi
Rap ini ben s*ktim yani, bebelere sen bakaceksin

Kırık mı kolların azada uç hadi, kesilecek biletin bura ecel gişesi, rap le egomanya kursunmania, Üsküdar sitilim dimdik ilahi..
Kadeh de dudak, portakal çardak hortlak al ahmak lazım sana çakmak
Seni görende bi bok yapcak sancak, karı kıza bakmaktan testiyi kırcak
Sapır sapır sabır dökülür yürek, hatır kalır mı sandın adi köpek, pis kokan ağzını farz olur sikmek, sökülen kalbini yama yapıp dikmek
Eşekçe sus bari dana gibi konuş, az kaldı yontuyom kıçını bu son rütüş, kalemim mürekkebinde yüzer bu öfkem, sıçmam geldi aç ağzını lütfennn..!!

Rap tufanı geri geldi, Kurtar gemini in hadi
Rap ini ben s*ktim yani, bebelere sen bakaceksin


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.