(Savaş)

Kadavra bahtı avlanır sonuçta hakim oldu duyduğun buses yanılttı satrı beatle tattı rap hep,körpe fikri zzet etti yönleri deminde iz bıraktı is alırken sözlerimde sis bıraktı kep.Taze kurgular sonuçta bağlanır devirde sundu hissi hissederki alçak tavrı koydu zikri bak,şükrederken ellerimde zanlı bulgular yarattı bilgi sövdü gözlerinde münzevi görüşse yak. Fonda koklanır çıkarla tanınmaz dürüstlük emme uçtu dostça saygılar domaldı kin küfürlü aşka, zaman övdü ömrü her dakika kolpa kuble yaktı dilimi açtı ağzı yuttu tezimi şimdi son dakika. Rampalaştı yollarım başında çok gerildi iplerim çekildi terse vurdu keyfi kaçtı dünlerin, ve sek katıldı davetimde içki kargaşayla karşılaştı gözbebeklerimde ağlamış tanım senin.

NAKARAT

Dynamic dimağ, saldırırdı ruh eşim tipinde toy çocukla, bilgi isteğim ödüllü bol tokatla, insanımda yok nezaket, yobazla aktifim bu metropolde eşgalimdi eşkıya.

(Laedri)

Siz içlerinde kalbimin direklerinde bayrak açtınız yüreklerimde mutluluk kanatlı saldınız semaya, rüyama göz dayanmaz itibarı yok müdavim olmuş eller hakkı tanımamak mı sevda? Hibe ettim adımı hakka hatrı yok ve hakkaten bir kaygı kaymamış dilimde bence bunda kastı yok rapin, müdavimim misafirim ben akla akşam üstü bendeyim nedendi sorma bende içime hasretim. Arzuhalci arzum ellerinde bir buket temenni münferit bu Laedri kimsesiz kalem kağıt kiralık istifalık hislerim var. İsraf ettim istif istemem düzeltme dermek istesem küsermi bahçe. Lehçeler kısıtlı bak satırlarımda darda kalmış imlalar kurrayla çekilecekse çek ve yerine koy, yoruldu ellerim beter bu son dem betermi dünden, yarın güneşten ellerin de batacak öğren.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.