Arkadan koklaşanlar dilini kıçından çeksin gelsin, kimse yol bu yokumdaki dondurucu sistemi kessin. Amerika gibi ülkemi sömürmesin, İngiliz ***leri gibi kimse arkadan öpmesin. İstemiyorum yeter global mafya elini ülkemden çeksin. Bütçelerinin içi işlenmiş yalan işleriniz toptan dolan. Bu gidişle mevlan kavram kutup yoz. Sarmal cenap aç kalacak sarpasacak, sahte balon dünyan patlayacak tekindir bakışlarının çevresindeki derin uçurumlar ölüme çeker, kara yaz kürekleri zamanla alay eder kara kalem çeker, geçmişinin üstüne bir örtü de sen koy, rap kork, illet-i sahto sagoname mista brown yo. Türkçe rapi mehter marşı hızında, rakı masasında kurtarmaya çalışan seni de baldızını da reenkarnasyon masasında.


İlletinameye halkı için rap üreten adamların aldı karaladı kağdı ahtabattı kolları teması kuvvet mira odası. İki tepe arası rap vadisinde yolunu kaybeden üç kişiyle rap şavaşı, kim bilir ruhundan dışa vuran kimlerin adası oo.

Memleketim Türkiye'de sille tokatsal olan halk yığını, yadırgamadan yaşam savaşını hayatta kalmak için çabalar analar babalar ayrılan sokaklar zengin yoksul ayrımında suya düşen rüyalar tadında. Vermekte oldukları savaş A4 lerle sarılırlar. Yapmalılar ekmek aslanın ağzında, hayat bir politika. Pollanda sen ne dersen de dönüyor dünya eğrisiyle, doğrusuyla, kavgasıyla, barışıyla, umutla atılan her adım yo. Burası vatanım gözüm açık, kimi zaman taşlar yastık. Çıkan sesler kısık Allah'tan gelen bu rızık, kutsal olan insan kendisiyle barışık, işler karışır, kaşık kaşık içtiğin çorba olur, hava soğuk bakışlar donuk. Moral bozuk, renkler soluk, gözyaşları oluk oluk, üzüntü içinde bir poluk illetiname mira kuvvet sanık.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.