Azade verse:
Kağıda damlayanlar mavi renkle , siyah bi oknayusun dibindeki beyaz beni anlatıyo. yani biraz seni biraz beni aldatıyo. azrail atlatıyo. hergün gelecekmiş gibi beklemek biraz canımı rahatlatıyo. kimine rahat batıyo. bizim aşka attığımız tek taraflı halat kopuyo.. hayat bitiyo sanki bu kez alınmıyor nefes o yokken kalmamışken heves içimde uçmamı sağlayan kanatlarım ol kalbimi yerinden oy lazım değil artık bana tut avcunda elinle boğ , ben değil o p yazdı sana. razıyım gözlerinin en yüksek yamacından atlamaya. tüm hayatım yalan olsada. en zengin müşterisiyim görmediğim gözlerinin hiç görmediğin birisi bu kadar özlenir mi ? belkide seni sevmem gözle değildir. beni sevmesende sadece benim sevgime inanman kafi. nihayet barıştım kalemle. bi sen kaldın. duygularım yok ortada. kesin sen aldın. verme geri istemiyorum kalbim en güzel muhitte ucuz bi pansiyon ama orda bi sen kaldın. bana seni sadece erdi unutturuyor. onu unutturan şey zaten ona doğru uçup gidiyor. hayallerim tuzla buz olmuşken hala içimde geleceğine dair minik bi umut duruyor.


Canaraz verse:
Gerçek şu ki onu sevdiğin kadar batarsın bu kez oltam aşk bataklığından sen çıkarmış olmalı Bu gece şerefine bir kadeh sen doldurdum her yudumda ölüyorum ve her tarafım yinede sen dolu seni hangi can dahada çok severki benden biri çıkıpta şu bütün dünyayı önüme serse yada küçük penceremden bi gün ölüm eserse kalbim inan hiç düşünmeden yinede sen der yinede senden tek isteğim sade bir tebessüm hayat bugün o yarın yok ve zaten oldukçada heves dün aldıkçada neves bil ki kalem kağıda gücenmez olur ya bi gün bitersede ölmüşümdür gücenme Kalbimden seni hangi aşık söktü söyle Benim içimde böyle aşkta peki ya senin içinde ölümün zirvesinde tattım seni hiç inmem narin kalbin ona atarken sanırım artık hiçim ben Doğru inan sana yazdığım herşey doğru Aşk kalbimde öldüğü an yokluğunu dogurdu seni bi okyanusun en dibinde unuttuğum an azrail sapladı kalbime paslı dert okunu Alda oku .Masamda sana yazılmış şiirler Hayat defterinde sana yazılan şiir ben Bil ki en içten ve bu en temiz hisler bu ona yazılanların ufak bir kısmı bendenizden.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.