AyLin..
Duydunuz mu, neler olmuş..?! tanıdınız mı, meşhur olmuş.. çok sefilmiş, zengin olmuş.. bana ne..! marjinalmiş, artiz olmuş o da bi şey mi, star doğmuş.. orjinalmiş, kimden çalmış..? bana ne..!

AyBen..
Boynuz altından bakan o gözleri kör olsun, damat alana kaynana bedava, kahpelik de hediye olsun, bana ne vergi şampiyonlarından, vergi kaçıranlardan haberim olsun, kimin eli kimin cebinde topuna lanet olsun playback+bitch= hiçbirinde ses de yok.. görüntü çok rutin ve klişe, ne giyerse giysinhepsi bok kılıflarıyla kapalı gerçeküstü varlık spiker olmuş her denyo savaşı gülerek sunmuş..
AyliN...
Alkolikmiş, beter olmuş müptelaymış, ondan çökmüş karizmatikmiş, kilo almış bana ne..! duayenmiş, muayyen olmuş lezbiyenmiş, gelin olmuş sevgidenmiş, katil olmuş bana ne..!
AyBen..
Şöhret olana her bi yol helal misali, her bi masala tıkadı kulağı yurdum insanı ve nette yapılan her geyikte karalamayla dolmuş, kal gelmiş hepsine, buyrun türkçe dersine lirikte taktik olmaz oğlum, karizmatik bi patron olmadan da yürüyoruz. kraliyet top onların da her gün a ynı şey, ben görüyorum sen yolun başındasın, bense dönüyorum, ek bi sözlüğe gerek yok ben kendimi biliyorum..
magazin her zaman bu muydu, yoksa sonradan mı döndü..? tvdeki zihniyet sapık mı biz mi öyle gördük aylin aradı ben de geldim, ayben der ki sen sefildin senin için hazin bir sondu ayben aylin ortak oldu..!


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.