Raffine hadi moruk ! Geliyorum, geliyorum geldim..
Aga yolla besteyi !!!

Bakırköy maltepe yeah raffine dj zet m.i.k shit ! Kaç paralık adamsınız yanlış kişilere sataştınız dissleriniz kaç paralık modenuz kaymış götünü siktiğimin inekleri.. Cep telofonumun tek pixeli götünüze bir sikimlik rap yapı verdik sinsisin arkadan gelen köpek gibi ankaradan geldi ulumaların sulu boyamın fırçası misali koptu tel tel seni peltek böyle varamazsın hiç biryere yürümek değil seninki sek sek sek ah bir domalsan siksek sek sek sek cumburlop diye daldınız havuzları dolduran adamları hiçe saydınız kopya lan bu kayıdınız aldınız hepinize gider dikkat et bak raffine sikti siker bu senin serbest serseri stilin...

Damla damla damladı bu kanlarım en başından döndüğüm zararlarım nerdesin bu sefer kararlıyım lafımı koydum ah daraldayım rapmi ben almayım lafımı koydum !!!!


Doymuş rap oranın eksilerde sözleri saklarım kilerde yanlış yapan biladerin kellesi voltalar atar taksimde en akıllnız kendini bok sanacak kadar dipte kalemi orman sanıp maymun oluverdiniz rapiniz ne kadar sexapermiş namus yok oluvermiş mode xl diye bir grup varmış mikrofon diye tuttukları meğer aletimmiş kontürpiyede kaldın yalpalanmaktan anırarak kayıtların rap oluvermiş anlatmaktan bıkmadığım kendim yazıp oynadığım şarkılarım uykusuz gecelerin ardından geldi raffine öğle uykusunda raffine sersem avında raffine eyleminde...

Damla damla damladı bu kanlarım enbaşından döndüğüm zararlarım nerdesin bu sefer kararlıyım lafımı koydum ah daraldayım rapmi ben almıyayım lafımı koydum !!!!

Hepinize gider.. Raffine !


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.