Kaçmak zorundayim kaçamiyorum, pislik pesimi birakmiyor yapamiyorum.Bedenim yorgun biktim artik yasamaktan, biktim artik nefes almaktan bulaniyorum. Saf ve temiz duygularimi çoktan gömdüm, kaç kere vuruldum ben kaç kere öldüm ama ezilmedim,yenilmedim kötü kader dedim, aci dolu hayatima gülüpte geçtim. Pislik yagdi hep üzerime çok aci çektim, kötü kadere ben yilmadim boyun eymedim. Suçum dürüst olmakti cezam ömür boyu, kaç kere öldüm çocuk kaç kere dirildim. Ama artik sira bende artik yeter, nefretim seni edecek beterden daha beter, azrailin listesine soktum bile sen, ellerimle hazirladim kefenini.
Güvendigim dallari teker teker kirdilar 3 kurusa satti benim dost bildiklerim. Dünyam yikildi gözlerim kan agladi oysa ben onlari kardesim bilirdim. 2 yüzlü köpekler insan bedeninde, rahat birakin beni bu dünya üzerinde yaklasmayin uzak durun defolun gidin, söyle bumuydu saf olmanin bedeli. Calistim çabaladim ama degeri ne? dosta yardim ettim adim çikti enayiye. Muhtaca yardim ettimde ne oldu ha? oda sürükledi beni batakligin içine. Cirpindikca battim battikca çirpindim arkasini döndü benim dost bildiklerim. Isyanlara büründüm bedenim saha kalkti, ellerimle hazladim kefenini.
Dokuz köyden kovuldum sucum dürüst olmak cezam coktan kesilmis sonum kara toprak, yapayanliz kalmisin nerde sevdiklerim? Nerde dost yerine koydugum kankilerim? Fikirlerim alt üst olmus kime ne, kafam allak bullak sormadilar derdi ne. Diri diri gömdüler beynim firar pesinde, anam aglar halime ben aglarim halime. Intihardi çözüm yolu ama ölmedim seneler boyunca bütün kötülüklere, 2 yüzlü köpeklere hep gögüs gerdim, varligim yok oldu ama benligimi yitirmedim. Ama artik sira bende artik yeter, Nefretim seni edecek beterden daha beter, azrailin listesine soktum bile seni ellerimle hazirladim kefenini.
Nakarat:
Nefretim patlamaya hazir az kaldi.Kiyamet günü yaklasiyor geri sayim basladi. 3,2,1 salavat getir. Cehennem mekanin cenneti aklindan sil!!!


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.