Karsilik goremedim ben bu askda, oysa ben inanmistim senin askina, ne yeminler etmistik bu askin ugruna, askin adi batsin , ellerinle beni atese attin.
Nerden sevdim seni sevmez olaydim, yaktin beni parcaladin . Kalbimin atisi artik atmiyor, senin sayende goz yasi akittim gunlerce, her gunum ayni , sensiz yine.
Care bulunmayan bir dert sardi bedenimi, kurtulamadim bu derten , vardi bir caresi ama yok yanimda kendisi, bir zamanlar beni cok severdi, seven insan bir an olsun birakipta gidermi ?
Iki tarafda da hata var, tek bende degilki. Hic aklima gelmezdi beni birakip da gidecegini, gelecegimin kadini diye yazmistim seni, ama sen sevmedin ki beni.

Seviyordum yarim, sonunda ölüm olsada
Seviyordum yarim, goremedin askimi

Gidiyorum yarim, hep gozlerin aklimda
Gidiyorum yarim, hadi sana elveda

Cehennem atesi gibi yandin beni biraktiginda, pisman olup geri bana donmegi istedin ama gittigin o gunden sonra benim icin hersey bitti anla. Oyle cok, oyle cok sevmistimki seni , artik ne fayda, guvencim kalmadi bu yaptiklarindan sonra , git, git baska ellere, belki mutlu olursun baskasiyla, belki mutlu olursun baskasiyla, elveda sana, elveda...

Seviyordum yarim, sonunda ölüm olsada
Seviyordum yarim, goremedin askimi
Gidiyorum yarim, hep gozlerin aklimda
Gidiyorum yarim, hadi sana elveda.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.