Kalk ve beni dinle , sana güç veririm , kafanla dalaştığında sana yardım edebilirim , beni bilirsin tam 30luk 3 tanımlı pis sakallı ,donuk bakışlı İklimi az ılıman çoğu yağışlı,yaşar fâni yazlı-kışlı.Onların şahidi görür gözlü benimkisi âmâydı , unutmadıklarımın hepsi güzel birer simâydı.Sen kendinle çatışmadayken , savaş verirken oradaydı.Taşla kafan çarpıştığında ya da kafan taşa yaslandığında anlarsın ki ; kötü gider , iyi gelir.Zaman sofrandaki en lezzetli mühim yemek .Azaldıkça aç kalmanın korkusuyla kuryacaksın ,bu sebeble yaşlanacaksın , çünkü sen de baştan olmak üzere sonlanancaksın , trilyon da olsan harcanacaksın, savaşı kes barışacaksın! kendinle aynalarında birebir anlaşacaksın.

NAKARAT

Bir kulaç daha atsam karadayım , ben hiç böyle bir denize dalmadım üzerimde pantalonum artı ayakkabılarım, ha gayret!...
Bir sene fırtına , üzerimde dolunay , gün yüzünü asmış , dalgalar boyumu aşmış , nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kulaç daha atsam olur evvel Allah.

Benim bahsettiğim o derinlik hiç bir denizde yok , benim yumruklarımın içi boş , korkma yakmaz canını.
Allah seni ensen gibi dümdüz etmeden geri dön hemen , dünya kızına aşık olmak seni delirtir , bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir, ecel aramaz Enseler , yerine gelmez sarsılan güvenler , içine düştüğüm masalsı serüvenlerdir gamzelerme âb-ı hayattan can verenler.
Yüzmekten yorulduğum bu en derin denizdir boğulduğum, 4lük lerim kulacı atar , benim benim !...
Dipte vurgunum , moralsizim solgunum, yine de kendime teskin edebilecek bir seviye olgunum , pişmanlık asla kaçamayacağım bir canavar .Elleri Bazen öldürür, bazen sertçe yakalar bil ki ;
Sagopa cesaretinin bir kısmını zulada saklar ,yanan ışıklarımı kaplayacak kadar karanlığım var.

NAKARAT

Bir kulaç daha atsam karadayım , beni hiç böyle bir denize dalmadım üzerimde pantalonum artı ayakkabılarım, ha gayret!...
Bir sene fırtına , üzerimde dolunay , gün yüzünü asmış , dalgalar boyumu aşmış , nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kulaç daha atsam olur evvel Allah.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.