Hadi bin arabana bas gaza şeridine doğru yollan küflü kokona öp yap bana rapin atası ve ağa babasına respect yolla 5 e tak solla modifiye eden gezer her yolda metroda giderim aktarma dolmuşa hoppa 200 de süzül bu kartal şahin doğan a3te ağzın kokmasın soğan egzosun dumana boğar sekman kırık yağ yakar geç sığır acelen war akü boşalır gelsin şarj olacak olan kırgızlarda azdı sonunda oldu olan özgür olamaz duyarsız duran seni benden jaguar alsın kana bulan buldum açan soldu paçan boldu suyu doldur camı sileceğim tuttu döneri arabada yeme utku diyemeden yuttu gol kafamla gelen şuttu


Rap bana herşeyi kazandırabilir
Rap sana heryeri gezdirebilir
Çek yana tomofili dur der trafik
İstepne patlak sigortalar gidik

Mercedesin anahtarları nerde mini etekle eğil ara yerde yarın lexusu alsam ne dersin bir çizik olsun ayvayı yersin benzin alıcam canikom para versin balya yetmez ezillip döndü tersin kızlara kilim ol bugünkü dersin raptiyeden halı olup Batı Berlin benim ehliyetim yok napıcam sana yaşlı çirkin bir şöför alıcam cama siyah filim yapıştırıcam o iş kalsın ıspatulayla kazımadan alışveriş yapsam hiç ayakkabım yok iki balya daha mangoya doy kızlar para harcar loy loy rap yapmayan erkekler toy.




Camlar açılmıyo koltuk oynamıyo taksiler insan kokuyo yoruyo yolu yoq bana eskıleyt lazım levazımda onuncu kat evcağızım konu çok sana haset vardır tribülansdan ver misilleri kaldır.

x4
Kızlar para harcar loy loy
Rap yapmayan erkekler toyy


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.