Yasin

bildiğini unut dilediğini gerçekleştire bilmek için göz yaşlarını kurut en ufak umut kalmadıysa tanışmalı ateş ve barut atılan son *?* bende ritim hiç sanmadığın kadar çoktur ama şunu bil seni dolandırmak için hazırlandı akupunktur adı yoktur senden üstün olanın eline öpücük kondur bu Jinga zaman kavramı yoktur senin kankilerin çoluk çocuk benimse s*kime boncuk olamayacak kadar toydur günde üç defa her yemekten sonra bana karşı atılan her laf yutulur sizin orda tarf tutulur ama burda yaş kafa tasına bıçak vurulurr !!!

nakarat (Jinga)


Yasin

hadi ya demek öyle bana içinden geleni söyle ya da kes kapa çeneni kırılmadan önce dinle zaten yeterince saçmalık cadde üzerinde (peki sürtük nerde) her ferdin içinde (ya da dj) herkes kaldığı yerden devam etsin parça bitince ama ölünce ya da ölmeden kemiklerini ikiye bölünce ister misin suratının ortasına mor menekşe açsın zengin masada toplanan hesapsın birden bir çıkınca aradaki farksın farkında mısın sanki her daim başucuna asılı ritim kabile vurdukça beyin sarsılır bak burdayımmm ...

nakarat (Jinga)


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.