Tspc
yasin 1. verse

takdım kafa bandımı yaktım mumu, salladım kolu woww benim paralarım bu mu? mantar geçen geceye malibu sosu orospunun yolu paranın kokusu..siktir sen siktir git ne yer neye fitsin beat ölümüne it, üstüne dök gazı çak bi de kibrit adını sen koy bu ibretlik, nerde param bana göster ulan sana yok mu soran? bu benim oğlum uyan, kasadakilerin hepsini soyan polislerin rengini koyan tekse bile ilk seferde son celse, kan bağın var mı yerdeki cesetle? nedense olacak, sebebse yok, pipeti götür getir bi kenefte ot, serseri serbest atar voltasını sen karışamassın göremessin oltasını takılırsın kancasına basarsın feryadı en babasından, banka camına 5 cm. kala çaldı alarm ama patlacam 3 şey yapacan 1 kaçıcan 2 soyucan 3 bakıcan, yakalanıcan çok yanacak can, 2 şey daha var ya atlatıcan ya da tırlatıcan..

bayan haber spikeri:

başkent ankara bu gün bir soygun olayıyla sarsıldı, tspc bankasinin çankaya şubesi bu sabah saat üc bucuk sularinda kimliği belirsiz 2 kişi tarafından soyuldu, ekranda robot resimlerini gördüğünüz bu 2 amına kodugumun bebesinin bankada tek bir kuruş bile bırakmadığı ortaya çıktı, haberleri ilgili görüntülerimizi bu siktiğimin ekranına sizlere sunuyoruz, ne haliniz varsa görün, topunuzun amına koyayım..


yasin in 2. verse

gözündeki perdeyi çek atta, gördün mü hayatında bu kadar parayı bir anda yan yana, gerek var mı saymana saydırmaya 3e 5 kala leşe akbaba çağır, keşe 1000 lira bayıl sese kulak ver ayıl hır çıkar..kafası bozuk ayılana kadar faydalan, bana göre dayılan, yasini tanıyan burda kalmasın ayılan, tutamıycam parayı savur hesabını sorma etini kavur beni durdurmaya kalkma, sesini duyur alt komşuya ya da ölmek içinse gel bize buyur..

azat verse.

sus artık vur onu öldür köpeği, kus artık namluya dökülen sözleri...
hadi bakalım.
kulakları tavana asalım kurşunları testise takalım resmini duvara asalım aslını ağaca kıçına kanca takalım, 1 fıçı birasına varım elimdeki harbi sarım iki yarım biri sana biri bana, hadi takılalım..

yasin verse 3

çıkartacaksın nerden ? sözleriniz alt alta benden, mermiyi siz bulun silahınız benden, siparişi verdik yola çıktı zemzem, aynen düşündüğün gibi gelişecek derken bir anda değişecek bünyen, nerde sana takdığım künyen ? koy götüne en az 2 boy geride zaten kalıbı hazır karla kaplı lakabına karşı alev silahı taşır, sen vurduğun topu trübüne aşır bunu duyunca sus ve elini havada tut...


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.