e yov e yov
İstanbul zeytinburnu nigga
adım eypii ooo
tek tokatla yeri öp kabristan değil mekanında çöp gelecek için yalvar gene yök yök kim sana acır söktürdü kök kök teselli teyzem yokki meyvem sırtı heybem gel güneyden rep bu eğlen para gene bu beyden eylem etme çıkma gene lebten yazılan sözler yerde kalmaz hayat çok sert olmalı kurnaz çember daralıyor geliyor kurnaz apo yunus bas haydi bas to bas yaz yaz apo yaz apo yaz apo yaz kışıda gördü kelimdeki kapı as tam tas tüpraş iflastı repim as ecele az kaldı kıl 5 vakit namaz..!

tamba tumba esmer bomba taba tumba tumba tumba kafada leylayla işkembe çorba her bir caddede patlıyor bomba (2X)


ara bul ara bulacak ama yok ona çul para çok olsada olacaktı bana kul para bol olacak ama manitam bana dul 1 gram alamam benim günahım dümtek dümtek dümtek aaa dümtek arabesk rep yap gömleğin saf ipek çinde jiletle kesiyorlar köpek kotta kolacaksın belki köstebek 'meselem ayakkabım kesele ben ölsemde bu repden dönemem okumadan ermiş çakala gelemem direk kafaya sıkarım murtura veremem ceketini ilikle geliyor geldim geldim geldim boşalı verdim manita seksi bebek gibi barbi maymun kovboy olur üstadın Darwin..

tamba tumba esmer bomba taba tumba tumba tumba kafada leylayla işkembe çorba her bir caddede patlıyor bomba (2X)

tamba tumba apo bomba solaryumda yan çıkıyor rampa repin okulu yokki girmedimki kampa repin de tuvalet gibi alafranga
yarıda kaldı bitiremedim mektebim kendi bok yiyemedin herkese bekletin karpuz kesmeceydi hep kelekti bi boku yiyemeyince hep felektir dedin banane lan ne olacaktır bunu bilmem yüz vermeden astarını istemem tırtıldan farkın var evet nispeten kelebek olacaktı silinir listeden kelebek gibi uç arı gibi sok muhammed ali gibi felç olma ama bok yine kola kolacak ama gene karnı tok darbe metafiziksel ihtilal YOK!

tamba tumba esmer bomba taba tumba tumba tumba kafada leylayla işkembe çorba her bir caddede patlıyor bomba (3X)


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.