VERSE 1
Olmak var yada olmamak görmek var yada ağlamak yazmak var yada yazmamak tek kalmak yada kalmamak herkese baktım göremedim ancak görmek var yada bakmamak çok içtendim bekledim ancak gitmek var yada katlanmak her yerden daha çok yüksek en baştan bi yol uydurdum herkezden çok farklı olup kendimi bir yerde bulmuştum oralar bana göre tek bi masal gitti hayallerim apar topar ve de gökyüzünde bir yıldız gibiyim ellerini aç ve ruhumu al ölmek var yada ölmemek dönmek var yada görmemek üzmek var yada üzülmek sevmek var yada sevmemek ısmarlanmış her bi dilek kör bi kalbi bile kandırır ıspatlanmışsa değerler aşıkları bile kıskandırır kimin ömrü yeter mutluluğa kim kimden çok daha farklı anlaşmak belkide zordur ancak her dilde birkaç yer aynı herkez kendine yer edinmiş sanmak var yada sanmamak dünya burası aşk gezegende almak var yada almamak


VERSE 2
Polemikler dedikodulardan beter olmasın herkes tekmi paranoyak olmama az kaldı bana bak vede gör ol benmi sormak var soru sormadan koşmak var nefes almadan istek var hiç olmayan insan var hiç yılmayan Süpermen olup uçmak istedim yıldızların atında peter pan olup eve dönmek istedim boşluklara daldıkça geleceğe gidip onu görmek istedim tek başıma dolaştıkça ölece oturup susmak istedim yıldızlar çok uzakta bir ben varım her zamanki gibi bir sen varsın hep yeri belli dünden kalma günaydınlarım gülümserim ama görme beni bu aralar harbi telaş var aklımdaysa fırtınalar vazgeçmek yok kalbim atar bide sakladığımız hatıralar kanmak var yada kandırmak ekmek var yada aç kalmak sabretmek var beklemek demek zamanı unutup fark atmak kimseye muhtaç olmadan yaşlanmak var korkmadan ölmek var ayrılmak yok tarihe adımızı yazmadan. . .


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.