Tastamam kağıda saplanan keder, tarumar saçını şanslı kurdelama bağla. Gözüne rimel çek bi' de ağlamaya çalış ve kandır aklınca. Buldunuz ama yol saptığında, durdunuz ama son yazdığında. Pişmanlık sızılarınızı durmadan anlatın şimdi kirli piskologlarınıza.Aşkımızın İQ'su pek tavan yapan cinsteymiş... allah allah ! Lan çok bilmiş sen hiç ağladın mı gökyüzünden düşen yağmurlarla ?! Karıştın mı yaşlarınla, sırılsıklam oldun mu ki geçmiş karşıma laf yapıyorsun ?! Üstüne üstlük para alıyorsun sanki dertlerimi sahiplenmiş gibi. Ben, beni dinleyen olsam deli derler bana. Beni bana katabilen anılar vazgeçerse kim seni bana yar eder ki söyle ? Can damarından akan kanlar kirli demek ki pıhtılaşmadan üfle. Gel ya da benimle düşlere dal ve de tak projektöre sonsuzluk izle. Rastgelirse şans, riskini görme. Toprak üstü bas, ayağını yerden kesmeden at adımını. sor kendine, çak kibriti yak, dumanını üfle. Ciğerime çektiğim hiç temiz değil. Verilen sözler hep yemin gibi. Düşmanlar var müttefik tipi. Cin geçinenler çarpamaz beni ! Garantisiz açmam gözümü, beni kandıran insanlar çevremde. Yaram derinken bastın közünü, tuzu kuru vicdansız halinle. Satılık insan bi' paket halinde, nakite bağlı ipi çeker azmiyle. Arifi kurtaran aklı değil de kör cehaletindeki panik haliyse şartlara uyman gerekiyor evlat. Kendine hakim olamadıysan kaç avukat gerekli davan için ?! Sor bi' kere de kendine sor, özeleştiri yap. Narsist ol git kendine tap. Ayna çatladığından bitti etap. İçi dolu gözüken fos çıktın sen, fosfor halinde sön parlayarak. Rayına oturan tek şey tren. Seni raydan çıkarmak isteyen siren çalmaz, sinsice sokulur yanına. Dost geçinen şüphe etmez lafına. koz edinen, gizi koymaz kapıya. Yol gibi gözükeni tutmaz araba. Rol yapar ama sesi uymaz kılığına. Koşmayan elbet varamaz sonuca. Gündemi kaplayan aptal magazini zaplıyorum diye duyarsız oldum. Uçkur derdindeki veletlere mi sövdüm diye ben saygısız oldum ?! Sistem yanlış, dersler ve sınavdan yana hep kaygısız oldum. Çok mu çalışkan senin oğlun, onun ezberden başka yolu yoktu ! Sayfayı çevirmen anlık diye bi' kitap bitmez, kendini kandırma. Gezdiğim kadar öğrendim derler, onlar öğrendi sen alkışla. Ressama resmin konusunu sormadan anlamaya çalışsan aklınla. İyi-kötü diyip bölmek de yanlış, yanlışı bil doğruyu saptırma. Tv önünde kör olan beyin de kansın oyunlara, sus çaktırma. Provoke edilirsin yapma sakın, kardeş kavgası dört yanımızda ! Güçlüce bağlandığımız din diye bölücülük hutbesi veren hocalar var. Şiddete eğilim der çok yancı, savunma gücümüzü kırmak amaçsa…

Bak yine kendimi öldürdüm ! öldürdüm… Lan sen değil miydin benim için “korkak” diyen hep ! Gördün, üstüme bas geç, kaybettiğine ağla… yalandan kimler ölmüş ki ?
Dumanını çektim söndürdüm ! Söndürdüm… lan sen değil miydin “benim için varsın” diyen hep ! Gördün, kendinden vazgeç, kaybettiğine ağla… yalandan kimler ölmüş ki ?
Hergün kendimi öldürdüm ! öldürdüm… söndürdüm… kaybettiğine ağla… öldürdüm !

Dalalet olmasa delalet olmaz. adalet olmasa hak konuşulmaz. Kem gözü doymaz. hor gören insana hoşgörü koymaz. Boş boş bakma ! Hedeflerine varmak için koş ama sapmadan amacını kurtar gel. “ne olursan ol gel” demem yanlış, amacın uğrunda ter ve emek ver. Başarısızlıkların adı; rehber. Yol gösteren; iblis, yolu; çember. Daralıyor vakit, bi' susmuyor şeytan. Takıldıklarımız eften püften. Destek veren alim geçinenden bi' medet beklemem artık. Varmam gereken son var. Sona vardım diye gevrek satan herkesten kaçtım. Yokluktan bahis açtılar, aciz gibi yokluk görüp kuruşa taptılar. Onlara derdimi anlatmam için uyandırmalıyım derin uykudan. İçimden gelen cümle kuytuda. Peşimden gelen sidik yarışta. Çekmek kadar anlamsız bu kura, sen birincisin, aferim usta ! Kuruntu yaptığın anlardan ben, karaltı yazdığım sayfamdan sen sıkıldın. Anlatabildiğim kadar anlattım derdimi, sen kulak asmadın. İçinden geçen bi' çok şey var. Sazan balıkla beslenen hin var. Bak yine kendini öldürdün ! cinayetin var…


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.