Birileri gene benim forumumu karalamış.Sesimide tepe tepe beynine kazımış.Önümede sürülecek telepati yap dedi ahmak.Bak bu sesimdeki ton size basamaka tak beni saysıda 2 eksik 1 tek sayı farkı beynine beynine döndüre döndüre al bu rapimdeki sözleri bestele kendine çeksene aciz keriz acaba kıtmı yada muhafız mı dize gelebilecek karılara benden bide kendini üstün görecek senden benden kimiside serden yahut tasasına tas kapatıp düşeşine beş para saymam özendin dikkat edebilecek edemece gibi yada bilmecede bi filmin kurucu sen ol takıl adamım lafa bakma da laga luga yapmayasın peki kabul ediyorum minicik ve kim ben. aşkım reklama baksana ipleri kim saldı we tasmayı taksana. e bak ları patlasın kafaları çatlasın lan sen hastasın ha bide safsın. la lal laylatl alyllaly.


NAKARAT:cococugunuz kokokolunu kaptırır bize weee bobobbobok atarsın anca taktiğin güzel (helal) yokmu bi dodododoktor ortalıkta bu pipipipiç bi hasta yanımda yok yerin git su iç len it le aynı tastan.

gizlen seni bulmadan ipler seni boğmadan izler seni durmadan bi çift göz ewet o benim
gizlen seni bulmadan ipler seni boğmadan izler seni durmadan bi çift göz ewet o benim

kafa kaşı düşün o beden yere düşer afacan kapıldı her köşe bize düşer uçan balon misali şişen o göte istanbuldan mayın döşer.kalın bi kafan war alınma be manda kalıpta koyunda yılanla yattık solumda yas sağımda ihtilal war we bu kez hakketen uyandık artık yakaladı flowumun akımı poponu sen kakaladın o rapini hemde defolu ben yakarım o dilini elimdeki dolu akıllı olan kendi def olur.kalıbını tükürürüm ikide bi yükünüzü biz omuza çekeriz epey bi yorulduk hemen dalawere çewirin ameleler iyiki 2 gun durulduk. dos dogru bu rap postu deler dostun orospusu sus baş köşeden izler olanları her boş tüketen sinsice hareket edip sarhos eder. rapin eferleri nice pipileri yedi gene ... gibi eli sike dursunlar. bana para dedi biri gel istanbula seni bedawaya wursunlar



NAKARAT:çoçoçugunuz kokokokolunu kaptırır bize weee bobobobok atarsın anca taktiğin guzel (helal) yokmu bi dodododoktor ortalıkta bu pipipipiç bi hasta yanımda yok yerin git su iç len it le aynı tastan.

gizlen seni bulmadan ipler seni boğmadan izler seni durmadan bi çift göz ewet o benim
gizlen seni bulmadan ipler seni boğmadan izler seni durmadan bi çift göz ewet o benim

lalalalallylylyyl

made in w4rl1k... beyza...


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.