Seni sevdim hayatım boyunca, sen benim yanımda olmadın bir saat bile olsa, buna mı sevmek diyosun hey yalan dünya, oysa seninle yaşamak isterdim ömür boyunca, kalbim, kalbim yaralı, sen sen batırdın benim sevdamı, kışa döndürdün ilkbaharımı, sen sen batırdın benim hayatımı, bırak bırak sevgi laflarını, sevmek sevmek sana yakışırmı...

Uzun zaman oldu sensiz kaldım hasretinle, bir türlü alışamadım bende kapanmaz bir yara açtın,beni bırakıp uzaklara kaçtın, beni dünyada yalnız bıraktın.ciğeri beş para etmez birine sattın. söyle söyle değdi mi be,söyle bunca sevmelere, sevmiştim seni ölümüne, söyle sevipte terketmene.

uzak uzak dur sevmekten, sana yakışmayan sevgiden. ne ne istedin benden kurduğum bütün hayallerimden, sevemem seni bundan sonra ebediyyen dön, dönde bir bak geçmişe, sana verdiğim bunca senelere. yazık yazık oldu bütün emeklerime, değer değer mi senin gibi kalpsize.

neden Allahım neden hep ben bu hayatı böyle severken aldatmak, aldanmak, hep beni buluyor, benim kaderim hep böyle geçiyor, bıktım yalan aşkından, bıktım anlamsız boş laflardan, bıktım böyle dünyadan, bıktım böyle sevdalardan.

Kalbim yaralı, gönlüm yaralı, en güzel yarınlarla, sen açtın aramı. en güzel yarınlarla sen açtın aramı.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.