Dünya yalan olan Insan Dünya Rüya Gercek olanlari Gölzerimle gördüm Mikrofon olmus tek Gücüm .
Gözlerimde Tetik cekilir Sözlerimde Kursun gelirim Beynine islerim sizlere Nasihat verecegim sizden anlam görmenizi isterim.
Yalan Dünya budur iste cekersin bile bile kulak verin bize ; bizi iyi dinlemeye . Ne zorluklar yasadik , acilar icinden cikmak istedik cikamadik geriye bunu anlatmak istiyoruz dostlarim size . Düstünmü Kuyuya cikamazsin dogru Yola ciksan bile batar sana sanki , zor olsa bile bunu anlasana . Ne verdinki bana söyle yalan Dünya cikmissin karsima bana Hesap sormaya , Sevgi dediler inandim buna Sevgi dediler aradim yollarda bulamayinca döndüm cilgina seslensene bana yalan olan Dünya.

Bana dediler ben inanmadim bana dediler yalandan saydim dünyanin yalan oldugunu anlayamadim. Simdi pismanim ama gec kaldim , dogru yollara ben sapamadim , gec olsa bile bunu anladim. Vicdanimla bas basa kaldim ufacik bir Sevgim vardi onu da benden aldin Umut dolu Hayallerimi silip de attin , artik neyim kaldi ki benden alacaksin . Birak beni yalan Dünya bundan sonra dayanamam bukadar Acilara ne yaparsan yap inanamam artik sana.

Millete gelince Parayla Sevgiler bize gelince Dert ve Kederler , yeter artik lan bu kadar cileler söylermisin bana Ana , hani gercek olan Dünya yoksa ben mi kör oldum göremiyorum hic sanmiyorum Gercekleri görmekte aci cekiyorum Para denen Sevgidir , Sevgi denen Paradir bunu anlamaya zaman lazimdir . Iyi bak etrafina sakin gec kalma gec kalirsan düzelemezsin sonra . Beni yerlerden yere vurdular Seneler boyunca önümden degil arkamdan konustular.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.