Moruk dumanlı yollarında ahmağın biri olursa kolumda yolum dar sonunda yalan var kuvar var duman var kumarbaz ayaklar basar bu şehrin yollarında parçalanmış dudaklarla kafiyeler aynı sözler aynı vokal garip değirmiyor yazdıklarım gördüklerim hep garip sövdüklerimin gariban dövebilirler rüyalarda anca rüyalarda kendi rüyalarında RAP yapmak için çok yaşlıyım 18 yaşında boşver daha herşeyi herşeyin başındayım hep yapmak istediğim şeydi bi albüm ve sonra...belki uçurumun başındayım sizin gibiler moruk hastalıklı kişiler yaptıkları eserlerde saklar hep bişiler delilerin bi tanesi demek ki düşünen bi adammış burdaki sürekli bişiler.

NAKARAT

Bir zamanlar hayat derdim gerçek derdim
Sonsuz derdim zaman geçti anlamadım ki...
Ne kadar nükset psende hayat 180'de
Bana sorsan artık kayıp gerçek
Tutunmak zor olmalı sen de gördün
İnandın elbet bıraktığım gerçek kalmadı.


Bazen saçmalıyorum sadece gül diye be RAPçiler artık gerçekten çete TÜRKİYE'de artık silah gösteriyoruz gül verene tribe giriyorum selam verirken gülmeyene üstündeki kabandan rahatsız dayılar ve youtube'daki kliplere aşık olan karılarla olmuyor işte cool edit'i tıklamakla...vokale komressor dayamakla biz de senin gibiydik 2000'li yılların başında arkadaşlarımız vardı piercingiyle kaşında ve sonra bir gün icab etti taşımak yalnız yaşamaya başladık 17 yaşında.ne kadar yüksek sende kafam 180'de hergün çıkıp sokakta nüksetsende olur uzun hava söylerim istesen be benim yaşım küçük ama misket sende...

NAKARAT

Bir zamanlar hayat derdim gerçek derdim
Sonsuz derdim zaman geçti anlamadım ki...
Ne kadar nükset sende hayat 180'de
Bana sorsan artık kayıp gerçek
Tutunmak zor olmalı sen de gördün
İnandın elbet bıraktığım gerçek kalmadı.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.