Sansar verse:
Bu beat'e söyleyecek kelime bulamıoyrum,bulmamada gerek yok homie,zaten aramıyorum.Fame olmak için bana yalanmaya kalkma!Çok güçlü bir savaşçısın yalanların kalkan..Senin o kankan bana yalanmaz,donunda kan var salak inanmaz kapım kapanmaz,barışmak isteyen barışsın ama korkum da yok yani ortalık karışsın!Konserler çakışsın o yaka ve bu yakada,Kadıköy farklıdır aga,bunu unutma!!Kafan bulutta benim kafamsa tümde,müziğime yadigar yıllarımsa Rex'te.Piskopat stilde biz de smokey stilde,seni istemiyorum k*ncık sen itildin,fena p*pildin,öhöm!kaşınmasın,o yakadan bu yakaya hastalık taşınmasın!!

(Nakaratx2)
3.Dünya Savaşı iki kişi mürettebat
Alan akıl sağlığım büyük tahribat

yaşandı ben kaşındım el bombasını fırlat!
ben bir panzer aldım yanıma kod adı:Fuat!!

Fuat verse:
Şu yolda kaç testi kırıldı?yeksin,bu kolda aç rest'i dirildi merceksin.Keksin puşt!Uçtu kuşu dur,can çıkmaz kolayca git tuzak kur.Urartulardan eski,her keş rap yapar ama sonuç eksi,gümüş tepside getir çayları,keklik tekrar s*kilir pompayla jetski!Paranoyadan çıkagelir iki cümle,sizin am*na koyiim Fuat zümre'nin içinde gezer(yeah!)fitne,diss yapamaz ki bana o *pne,alemin ilki gelip dizdi kurşuna kolpaları gizli gizli

( Merkezden sansara!!! Merkezden sansara!!! Tamam!!! 3. dünya savaşı çıktı!!! Mühimmat yok takviye bekliyoruz!!! Tamam!!! )

Nakaratx2


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.