Yaşam şartları zor bunu bir daha demek isterim sabır kerim tamam ama koçum nereye kadar derim. Gözlerim ıslanmaz benim Hard Core'um damardan. Ayılamazsın şamardan bak bu rapler damardan. Geride sattı makina çıkar sessiz katına iyide buraya ineğim yoksa taa ananın çatına. Bak bu gözler kanlı etraf sis dumanlı kimdir bunu dokuyan KiLLa Babadır okuyan. Bak bu Rapler hep core hep sor hector. Bak bu Rapler başka tektir aynı zector tek sor hep yor hep core yep sor kızma bana şefim ama peşimde inspector. Şimdi bakın takın kaptan çıkmayın sakın yakın bol bol suluyorsun ama abartmadan sönsün solmasın biricik bitanem bahçemdeki gülüm. Yanlış anlama beni ama benim kargadır bülbülüm.


Nakarat

Killa Yine geldi.
Killa başa bela.
Killa hadi bastır vazgeçilmez azdır killa tarih yazdır.


Şılın Şlak Yine Killa beat Eder dum dum Killa Killa dumm dumm şilin şlak zum zum Bizde Fikir top top Rapim tatlı bom bom kombi lodos like teknik alayınız zombi.36 sayfa bu tayfa tafya alayımız rafya KREUZBERG CİTY Mafya gelin hadi dağılın votka ve makarni zakati hadi gözümün önünde vur be Fatih elim azım kanlı Balık bedeni canlı canlı canlı gözüme bakar delikanlı bom bom hadi karşımda durma öyle pom kom bom bom düşünce böyle ses çıkar hadi bom bom. A yine Killaa Geldi KiLLa Yine Geldi Kopyacıları tam Kalbinden Deldi üzerinizden geçek hiphop suyundan içen genç kalır bu tayfa bizim dumancıklarda tütün.



Nakarat

Killa Yine geldi.
Killa başa bela.
Killa hadi bastır vazgeçilmez azdır killa tarih yazdır.


Killa Boşuna mı Killa? Killa Adı üzerinde Takmaz göz yaşına bakmaz bekler uyu yom sansın Kekler Tek tek sıra sıkma inceden gelsin çıralar size gelir Killa'lar Yıkılır duvar Killa'lar Ben burdayım uyur bunu herkese duyur hadi gelin İskender söyle Killa Şiddetli Oldu Kimi zaman Bazen Gülde Diken ciğerlerin elimde lan as kurt diye s*ken Hemde Çok zor zor zor pekte çok kor kor bil bak dondurmaya nasıl uzandı dilin hadi şimdi gönlün olsun bak bu raple dolsun tıpa tıp kafanı yorma ben yakarıp zıplatıp zıplatıp zıplat hadi hep beraber bam bam hep beraber yam yam kemiğine kadar ham ham,ham ham yaparım yaparım ben kafama göre gider bildiğim yola saparım


Nakarat

Killa Yine geldi.
Killa başa bela.
Killa hadi bastır vazgeçilmez azdır killa tarih yazdır.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.