mikrofona saldıran mcnin adı ceza bana baksana bana benim adım ceza bu rapin efendisi dediler bana makinamı acaba yanıma yaklaşsana ben vurmadan önce senin o koca kafana yumruklarımı gel beni dinle beni dinlemezsen hemen gidip inim inim inle inim inim inletmezsem bana baksana benim adım ceza olamaz varamazsın yanıma bana yaklaşamazsın çünkü neden bir nefeste türkçe rap işte böyle söylenir
anana babana bacına kanına senin o yanına gelene balına bak ana babana varana ananın a*ına yanına ferinden vurmadan önce senin o koca kafana ben yumruklarımıda dinle dinlemezsen hemen gidip inim inim inle inim inle inle sen bu rapin efendisi dediler bana makina mı acaba yoo anlattım ben derdimi sana gel dinle beni hobaa çıktı şimdi ok yaydan bu laflar gelmedi sana ragga oktaydan anladın mı lan bak..


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.