(CEZA)
Hergünü tarihe kazimak için U.S.A. daha fazla para ve kan harcar televizyonlar emrinde hergün hollywood alkis marabadan ne kadar diski varsa o kadar bosvermis sinekte vardir.Her taraf gübrelerle doldu taştı sinekler için hep meydan savasi var inegin kuyrugu yetmedi kovmaya bu batakliklari kurutmak gerek karasinek hanofel kanımızı emmeye devam mı edecek en etkili zehrimiz dilimiz sineklerin hortumu var emer hem kanı hem hakki hemde halki vizladi durdu azinin payini veremedim emdi durdu emeci sinekler maaş alır ama aksama kadar pinekler (vızzzzzz) Çeceler soktumu sonsuz bir uyku gelecek dikkat et bir merhem benim etrafimda kanim için ucan sinekler seni bi bok sanar yumurtalardan çıktı larvalar bence hep konuş yoksa sokarlar.

(SAHTİYAN)
Bilimde kevaje helada avaze kocakarı günü görülen her hane dili kodukça genisler her kase cok bilen hareketler cok sahte temelde yalaka bedelin üç plak edelim leş kokan beş para etmez bedenin her veri lampor size karsi sahtiyan ahh çin seddi rap kanım da onu vermem gözün bok yolunda solunda lümpent kesim yer alti kesecek jöntürkün molpedi kalmamışsa ye yesin mermileri bol çevikli seneryolar politik cok post serildi önümüze secde etmedik rap her gence numunelik ekilen bir ton nefsi yitik.

(AYBEN)
Sinek üçlü geldi her oyunda kaybimin nedeni bu oldu U.S.A.' den gelen albümüyle rapi kaltağına bogdu rap bu muydu aziza aa diss yaptim wackin tekine wack mc aramiyoruz kizim bu sarkilar niye koprü altinda rap yapmaya calisana bir bomba da benden hediye (kaç kaç kaç kaç) K-O-L-E-R-A dedikodu kazanini kaynatarak girdi miraya sinek küçük mide bulandirir ama her sineğin bi ölüm günü vardır.Ayy tuvaletler size mekandir hep üstüne şaplak yeter ölmen için ders 2 sona erdi 30 saniyen var senin kaçmak için bye bye.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.