=(CeZa)=
Yelken açtım tayfamla yeni bi sayfa açtık biz yüksek yerde snypa ek sular burda kaynar baktık herkes naylon çıkmış rap'ler kayboldukları kanyolda çarptı kamyon üstte biz susturduk zarzor..
sıınırımız yok sinirimiz bol günler agresif gelsede bizbizeyiz güleriz sabrımız taşarsa birleşiriz aradaki farkı göremeyen köprüyü asla geçemez geldik işte summer cem'le bu kez bastır hayta bize her yapılan parça yeni rap kadıköy acilden çıkar önümüze çıkan ezilmekle kalmaz altınada sıçar biz istedik biz birleştik germain dream emre yerli plaka'sıyla yolda burda suyla şaka olmaz güneş üsküdardan doğar ne doğusu nede batısı var istanbul'dan köln'e kadar parlar adamı kör ederiz bize rakip varmı rakip zanneden çokta burası kadıköy dostum burdan çıkış yok ıhhhh..


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.