Ceza

Emeği katletme çok yazık. Zamansız göçünce geride kalan korkmasın.Ey amansız bay her ateşin sonu duman olacak bekle gör.Uyanık ol yoksa ne dost ne düşman affeder.

Gekko G

Sabreder gölüm çoktan hakkeder.Hey dedim kalk dedim. Hep boktan laf eder. Olma sakın napçaksınız siz. Olmayin gerçeği biz yaşatalım siz oynayin.

Killa Hakan

Doymiyim ben şöyle elimin tersiyle uzanıp bir koymiyim. Durdurur yıldızları sayarsın hayal kurdurur. Vurdurur düşünürsün sakinler düşünürsün oy. Çok kaybettik haydi sart boy.

Ceza

Herkeste paranoy ve bir çoğuda toy. Bir çoğunda para çok ama elinde rym yok. Beş para etmez. Yüz ile çarpsan o yürekleri kimse almaz pazardada satsan.

Gekko G

Hazırada konsan moruk işlemez. Dolu hislerini kimse istemez. Tüyüm kalkmaz kalbim hissetmez. İstek buysa pislet farketmez.

Killa Hakan

Şarzetmez kafan almaz kalmaz yanınızda yaptığınız.Belli bile değil kimle oturup kalkıp kimi sattığınız.Açın gözleri kapatmayın sakın yakın takın.Bu tayfa hap kokan saç komando bakın.

Nakarat

Topraktandır özümüz tutulur sözümüz.
Bir gün denize doğru serperi çözünüz.
Artık durma karşımızdan yaslan yaylan.
Bela gelir seni bulmazmı sandın esastan.

Gekko G


Ispatlamaya gerek yokken ıspatlıyıceğiz
Siz patlatmaya hazır dururken biz patlıyıcağız
Üstad bu team moruk kıskan küs bak bakeğim.En üst kat mı değim aşağıya bir bak bakeğim.

Killa Hakan

Kırıldı elbette kemikler hemde çatır çatır.
Elbet her yalan ocaktayız birşeyleri hatırlatır.
Gümbürtüye gider hislerim gösterme sakla.
Kırıcı geçer bazı günler aldırma bakma.

Ceza

Hani görünmeyen bir köy varya.İşte biz o köyün klavuzları ve geçit vermez yolun ustalarıyız.Gün ve gece eşit etrafta derse binbir çeşit.Heryer kör karanlık köy kum var her tarafsa delik.

Gekko G

Ezik kişileriz emip kemirceğim kemik kesiciğim ben çok eminim ezip geçeceğim.Paspal suratına balgam her gün kavga mı olur barışığım yeni program.

Killa Hakan

Kime sorsam herkes olmuş korsan.Sorsan tamam ama yine kafayı yorsam.Bir baktık ki karışık olmuş karışmış ortam.Kafam bozulur zaman zaman atar sigortam.

Ceza

Fazla çıkma in ordan.Düşünca canın yanmasın.Bazen sahneden düşende oldu biz taşımışız.Kafam Rapin yolunda hayatta yarıya varmışım.İşi bilenler seyrederken ben tarihi yazmışım.

Nakarat

Topraktandır özümüz tutulur sözümüz.
Bir gün denize doğru serperi çözünüz.
Artık durma karşımızdan yaslan yaylan.
Bela gelir seni bulmazmı sandın esastan.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.