yyyeee haa yyee şimdi başla hadi başla
her zaman record'da oldu mic im birak beni be kolpa bu son şarkı bu bol keseden iyi rap mi değil mega bi rap bu bak yere serer bu mike tyson bu mekanizma bu matematik al say düşmanı sorma bana düşman al say ben farklı ben pi sayısı yoksa olmaz bu denklem fazla naza dayanmaz şive sen kes kısa bana sıra geldi ben express 1000 gb adıma denk her harf adıma denk bir harf olmadı olmaz o korktukça gül solar ama ben korkmam problem çok çözülmesi gereken ona göre bi problem yok çünkü bana göre ben bi backrangla yere serer adamı hangi rapçi beni yıkabilir adamım rapimi ne sandın lan beni ne sandın ucuz eleştrilerini bi kağıda sardın bugünü yaz ki bi kenara okusun veledin sonra sana dönüp baba acaba bu ne desin A)elazığ,diyarbakır, adana antep B)buzhol babylon bi de hilton b şıkkını görebilecek var art niyet ama a şıkkına bakabilen görür elbet d)walk ezecek hepinizi rap mi boş sence yoksa sen mi biraz hoşsun bence sen bi kıvır hadi jüri coşsun sex güzel ama rap daha da bi hoştur rapimi yer misin?ceza der misin? akıl vermesin bana hiç kimse sen yol ver ezmesin ceza s*kmesin plakam yerli ve sen kek misin?
kaybettim yolumu ve pusulam yok kin kusulan yola çıkana da pusu bol osuran kılavuzun cemaati nasıl olur haklıysa kurt kusuru büyük ie kuzudur.(*2)


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.