Gel öyle durma Türkçe Rap'e gel, anahtar elimde, hip hop bir bomba lallalalal kulaklarını tıkama gerçekler ve mikrofon hip hop bir bomba.

Neremi neremi diyip, Türkçe Rap nerede nerede diyenlere, benden bir hediye, soyunmaya benzemez bu göğüslerim kapalı, İstanbulu dinliyorum gözlerim kapalı, Etilerde işim olmaz Tarabyaya yolum düşmez, Lopez'ler, Anthony'ler burayı kasıp kavururken, siz sansasyon peşinde koşmaya devam edin, yıkın ortalığı yakın, 7.4'lerle ilgilenmeyin sakın, şimdi bakın akın akın undergrount Hiphop yolda, takın nefret tokasını, kafanıza çakın, kaçın çünkü nefret deli eder,gerçekleri söyler, anlamı yok bizim için katın vede yatın.

Gel öyle durma Türkçe Rap'e gel anahtar elimde hip hop bir bomba lallalalal kulaklarını tıkama gerçekler ve mikrofon hip hop bir bomba.

Türkçe Rap, Meclis_i ala, hala hayattayım , ayaktayım, sokak çocukları sokakta yatarken maymunlar dansözlere para takmakta, hava atmakta olan sosyeteye Türkçe Rap'ten tokat gibi bir cevap daha yetmez, topla topunu bir çuvala, at okyanusa gitsin bu oyunlar bitsin, bakın trafik terörü baş düşmanımız olmuş, 0-1-2 mikrofon benim elimdeki yağmur damlaları gibi çoğalan, Türkçe Rap'in akıncıları geri geldi.

Gel öyle durma Türkçe Rap'e gel anahtar elimde hip hop bir bomba lallalalal kulaklarını tıkama gerçekler ve mikrofon hip hop bir bomba.


Burada yer alan videolar YouTube üzerinden anlık olarak alınmaktadır. YouTube üzerinden kaldırıldığında buradan da otomatik olarak kaldırılacaktır. Özel olarak kaldırılmasını istediğiniz içerik varsa bize bilgi@sarkisozleri.bbs.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Diğer Şarkıları

Tüm hakları saklıdır © 2011 - 2024

Bu sitede yayınlanan şarkılar bilgi vermek amaçlıdır.